למעלה פינת האוכל במצב של לפני, היא יפיפיה וסתווית, המפה עם דוגמאות צמחים ועלים בצבעוניות כחול אפרפר והצמחיה בחומים אדומים וכתומים - סתו סתו סתו...ועליה יושבים פמוטות כסף עתיקות עתיקות שעברו מסבתא הניה למרים חמותי שהעבירה לי, נפלאות, קלאסיות, כבדות מאוד. אגב, השרכים הנופלים ממעל לא באמת גדלים בביתי הם פרחי משי עשויים היטב.
מתחתיה תמונת מצב פינת האוכל אחרי, מפת ג'קארד ורדרדה עם עיטורי צמחים בלבן, מיד מכניסה אור רוגע ושמחה, כלי האוכל לבנים מעוטרים בפריחה קיצית. הבחירה של כל כלי ההגשה היא אקלקטית לחלוטין מה שמיד מפתח עניין והתלהבות בתגלית החדשה בכל הגשה.
כל הכלים מקלאודיה מ"פנלופ" בעין-ורד: כפות הסלט מעוטרות בקצה בצורת חסה, בקבוקוני הזכוכית המעוטרים לשמן זית וסויה, הצנצנות הקטנטנות לצנוברים וחמוציות..
גביעי המים מ נקודה בכפר שבמבשרת, החנות היפיפיה של תמי שמעוני.
הקיציות מתאפשרת כאשר הצבעונית רווית חמצן, כשהכילים משדרים קלילות או בעזרת החומר ממנו עשויים = זכוכית, או המסה והצורה= קערות הגשה על רגל. והאמת כשהבסיס טוב ביותר להשגת מראה קיצי ורענן, מתקבל ישירות ע"י המפה ואז המקום לטעויות קטן.
ועכשיו לכולם ובמיוחד לסמדר שכל כך חיכתה בסבלנות, מתכון לביבות הבטטה של דנה
לבשל פרוסות קלופות של 2 בטטות בגודל בינוני עד גדול
כשהבטטות רכות להוציא ולמעוך כפירה
להוסיף 1ביצה
כוס וחצי קמח
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק דק
חצי חבילה של עירית קצוצה
1 כף מרק עוף אמיתי
1 כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל
למעוך הכל שוב בכדי לערבב לטגן בשמן עמוק טיגון קל בלבד.
בתאבון לכולם וגם לסמדר! למי שמתעצל אפשר להזמין אצל דנה את הלביבות או כל דבר אחר 0544506081.
יופי של תמונות
השבמחקדנוש כמה את יפה!!! הצילומים מקסימים,
השבמחקמאוד נהנתי מהתמונות, אפילו נעשתי רעבה, הסוד הוא להכין הכל ממוצרי מזון טריים, אחרת אפשר לפספס את הטעם.
השבמחקמקסים והכל נראה כל כך יפה לעיין.....מריגולד
השבמחק